U wilt graag informatie hebben over erotiek en kunnen kiezen uit een zo compleet mogelijk aanbod over bijvoorbeeld:

 

Voorbehoedsmiddelenop huisdrogist.nl vindt u condooms in alle soorten en maten, met en zonder smaak, dik of dun, geribbeld of glad, orgasme-vertragend en ook voor iedere penislengte. Overzichtelijk gerangschikt in subgroepen als merk, dikte, sterkte, materialen en verpakkingsaantallen (tot wel 150 condooms). Bekende merken die worden vertegenwoordigd zijn o.a. Durex, Condoomfabriek, Wingman, Beppy, Playboy, Safe, Billy boy en Glyde. Ook het assortiment glijmiddelen is groot en divers. Op waterbasis, siliconen, met smaakje enzovoort. 

 

• LichaamsverzorgingEen schoon lichaam vormt natuurlijk een essentieel onderdeel van een positieve erotische ervaring. Er zijn producten van total body scheerschuim tot Sexy Bath Bombs tot een bleekcrème

 

• ZelftestersOntdek snel of u zwanger bent of niet of doe een ovulatietest. Vermoedt u dat u helaas een SOA hebt opgelopen, een sexueel overdraagbare aandoening? Er zijn voor zowel mannen als vrouwen betrouwbare SOA-testers verkrijgbaar. Bedenk: Better safe than sorry.

 

En onder de kop INFO vindt u interessant leesvoer over de geschiedenis van het condoom en afrodisiacaoftewel lustopwekkers. Die zijn er in natuurlijke vorm – denk dan aan kreeft en oesters maar ook aan hete pepers, gember en chocola – maar ook lustopwekkers gemaakt in laboratoria. Bijvoorbeeld de Libido Forte capsules, die zijn samengesteld uit natuurlijke Chinese kruiden en het liefdespel zowel intensiveren als verlengen. 

 

 

Start nu uw ontdekkingsreis op huisdrogist.nl en laat u inspireren én verleiden.

 

- Op werkdagen vóór 23.30 uur besteld, de volgende dag al discreet verpakt in huis. Gratis verzending vanaf 50,- euro. 

 

 

Iets te vragen: mail onze klantenservice via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.